Dansschool Dancingwise

Dansschool Dancingwise is een Dansschool gelegen aan Laurens Janszn. Costerstraat 7 in Oud-Beijerland.

Meer informatie over Dansschool Dancingwise in Oud-Beijerland

Dansschool Dancingwise is een Dansschool gelegen in Oud-Beijerland op Laurens Janszn. Costerstraat 7.

Kom erachter wat Dansschool Dancingwise voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Dancingwise om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Oud-Beijerland? Dan ben je bij Dansschool Dancingwise op de juiste plek. Bij Dansschool Dancingwise kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Dancingwise in Oud-Beijerland is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Laurens Janszn. Costerstraat 7 in Oud-Beijerland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oud-Beijerland of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Dancingwise. Je kan Dansschool Dancingwise telefonisch bereiken op: 31 6 21952650 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dancingwise.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Dancingwise en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Dancingwise? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Dancingwise het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Dancingwise

Bezoekers bekeken ook