Kleintje Dans

Kleintje Dans is een Dansschool gelegen aan Berenklauw 21 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Kleintje Dans in s-Hertogenbosch

Kleintje Dans is een Dansschool gelegen in s-Hertogenbosch op Berenklauw 21.

Kom erachter wat Kleintje Dans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Kleintje Dans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van s-Hertogenbosch? Dan ben je bij Kleintje Dans op de juiste plek. Bij Kleintje Dans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Kleintje Dans in s-Hertogenbosch is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Berenklauw 21 in s-Hertogenbosch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in s-Hertogenbosch of niet, iedereen is welkom bij Kleintje Dans. Je kan Kleintje Dans telefonisch bereiken op: 31 6 27328391 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.kleintjedans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Kleintje Dans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kleintje Dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleintje Dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Kleintje Dans

Bezoekers bekeken ook