MilPasos

MilPasos is een Dansschool gelegen aan J.J.P. Oudweg 8 in Heerhugowaard.

Meer informatie over MilPasos in Heerhugowaard

MilPasos is een Dansschool gelegen in Heerhugowaard op J.J.P. Oudweg 8.

Kom erachter wat MilPasos voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek MilPasos om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heerhugowaard? Dan ben je bij MilPasos op de juiste plek. Bij MilPasos kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

MilPasos in Heerhugowaard is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan J.J.P. Oudweg 8 in Heerhugowaard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerhugowaard of niet, iedereen is welkom bij MilPasos. Je kan MilPasos telefonisch bereiken op: 31 6 51471018 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://milpasos.dance/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar MilPasos en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij MilPasos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MilPasos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. MilPasos

Bezoekers bekeken ook