Kunstencentrum Atrium

Kunstencentrum Atrium is een Dansschool gelegen aan Oud Kerkhof 11 in Sneek.

Meer informatie over Kunstencentrum Atrium in Sneek

Kunstencentrum Atrium is een Dansschool gelegen in Sneek op Oud Kerkhof 11.

Kom erachter wat Kunstencentrum Atrium voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Kunstencentrum Atrium om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Sneek? Dan ben je bij Kunstencentrum Atrium op de juiste plek. Bij Kunstencentrum Atrium kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Kunstencentrum Atrium in Sneek is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Oud Kerkhof 11 in Sneek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sneek of niet, iedereen is welkom bij Kunstencentrum Atrium. Je kan Kunstencentrum Atrium telefonisch bereiken op: 31 515 431 400 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://kunstencentrumatrium.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Kunstencentrum Atrium en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kunstencentrum Atrium? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kunstencentrum Atrium het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Kunstencentrum Atrium

Bezoekers bekeken ook