Danscentrum de Veste

Danscentrum de Veste is een Dansschool gelegen aan De Veste, Fabianusstraat 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over Danscentrum de Veste in Apeldoorn

Danscentrum de Veste is een Dansschool gelegen in Apeldoorn op De Veste, Fabianusstraat 4.

Kom erachter wat Danscentrum de Veste voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum de Veste om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij Danscentrum de Veste op de juiste plek. Bij Danscentrum de Veste kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum de Veste in Apeldoorn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Veste, Fabianusstraat 4 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum de Veste. Je kan Danscentrum de Veste telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum de Veste en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum de Veste? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum de Veste het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum de Veste

Bezoekers bekeken ook