Les Tigres

Les Tigres is een Dansschool gelegen aan Nijlstraat 44 in Purmerend.

Meer informatie over Les Tigres in Purmerend

Les Tigres is een Dansschool gelegen in Purmerend op Nijlstraat 44.

Kom erachter wat Les Tigres voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Les Tigres om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Purmerend? Dan ben je bij Les Tigres op de juiste plek. Bij Les Tigres kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Les Tigres in Purmerend is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Nijlstraat 44 in Purmerend. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Purmerend of niet, iedereen is welkom bij Les Tigres. Je kan Les Tigres telefonisch bereiken op: 31 299 472 656 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lestigres.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Les Tigres en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Les Tigres? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Les Tigres het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Les Tigres

Bezoekers bekeken ook