Studio Dança

Studio Dança is een Dansschool gelegen aan Aert van Nesstraat 1 J in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Studio Dança in Capelle aan den IJssel

Studio Dança is een Dansschool gelegen in Capelle aan den IJssel op Aert van Nesstraat 1 J.

Kom erachter wat Studio Dança voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio Dança om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dan ben je bij Studio Dança op de juiste plek. Bij Studio Dança kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio Dança in Capelle aan den IJssel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Aert van Nesstraat 1 J in Capelle aan den IJssel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Capelle aan den IJssel of niet, iedereen is welkom bij Studio Dança. Je kan Studio Dança telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiodanca.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio Dança en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Dança? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Dança het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio Dança

Bezoekers bekeken ook