Lisa's dansschool

Lisa's dansschool is een Dansschool gelegen aan Rembrandtsingel 3 in Akersloot.

Meer informatie over Lisa's dansschool in Akersloot

Lisa's dansschool is een Dansschool gelegen in Akersloot op Rembrandtsingel 3.

Kom erachter wat Lisa's dansschool voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Lisa's dansschool om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Akersloot? Dan ben je bij Lisa's dansschool op de juiste plek. Bij Lisa's dansschool kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Lisa's dansschool in Akersloot is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Rembrandtsingel 3 in Akersloot. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Akersloot of niet, iedereen is welkom bij Lisa's dansschool. Je kan Lisa's dansschool telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoollisa.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Lisa's dansschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Lisa's dansschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lisa's dansschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Lisa’s dansschool

Bezoekers bekeken ook