Dansstudio Dazzling

Dansstudio Dazzling is een Dansschool gelegen aan Admiraliteitsweg 6a in Medemblik.

Meer informatie over Dansstudio Dazzling in Medemblik

Dansstudio Dazzling is een Dansschool gelegen in Medemblik op Admiraliteitsweg 6a.

Kom erachter wat Dansstudio Dazzling voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Dazzling om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Medemblik? Dan ben je bij Dansstudio Dazzling op de juiste plek. Bij Dansstudio Dazzling kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Dazzling in Medemblik is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Admiraliteitsweg 6a in Medemblik. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Medemblik of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Dazzling. Je kan Dansstudio Dazzling telefonisch bereiken op: 31 229 266 313 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dazzling.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Dazzling en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Dazzling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Dazzling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Dazzling

Bezoekers bekeken ook