OSO Stijldansclub

OSO Stijldansclub is een Dansschool gelegen aan Hasselaarlaan 1D in Eemnes.

Meer informatie over OSO Stijldansclub in Eemnes

OSO Stijldansclub is een Dansschool gelegen in Eemnes op Hasselaarlaan 1D.

Kom erachter wat OSO Stijldansclub voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek OSO Stijldansclub om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Eemnes? Dan ben je bij OSO Stijldansclub op de juiste plek. Bij OSO Stijldansclub kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

OSO Stijldansclub in Eemnes is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hasselaarlaan 1D in Eemnes. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eemnes of niet, iedereen is welkom bij OSO Stijldansclub. Je kan OSO Stijldansclub telefonisch bereiken op: 31 35 533 5950 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar OSO Stijldansclub en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij OSO Stijldansclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OSO Stijldansclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. OSO Stijldansclub

Bezoekers bekeken ook