1. overige producten
  2. Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder.

Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder. Op deze pagina weet je precies wat Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder.

Kleur

105 Natural

Ingrediënten

TALC | PERLITE | TRIISOSTEARIN | PHENYL TRIMETHICONE | MAGNESIUM STEARATE | CAPRYLYL GLYCOL [+/- MAY CONTAIN CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE CI 77491 | CI 77492 | CI 77499 / IRON OXIDES]. (F.I.L. D166492/3).

Inhoud

9 ml

Houdbaarheid na opening

6 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Europa

0.05 kg

Omschrijving van Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder.

Maybelline Fit Me Matte & Poreless 105 Natural Ivory is een veelzijdige poeder die je look een perfecte finishing touch geeft. De poeder is verrijkt met een mix van ingrediënten die je huid een fluweelzacht gevoel geven. De lichte, stille formule is eenvoudig aan te brengen en geeft je huid een mooie matte afwerking. De poeder is gemaakt met een uniek matterend complex dat de poriën vermindert en het vocht in je huid behoudt. Het resultaat is een perfecte, egale teint. Het product is ook geschikt voor de gevoelige huid. Het is hypoallergeen, vrij van parabenen en zonder irriterende stoffen. Het is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen. Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless Powder 105 Natural Ivory is de perfecte poeder voor een professionele look die de hele dag blijft zitten.

Veelgestelde vragen over Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder.

Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder. wordt verkocht met een inhoud van 9 ml. Het heeft tevens een gewicht van 0.05 kg

De kleur waarin Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder. verkocht wordt is 105 Natural. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder. bestaat uit de volgende ingrediënten:

TALC | PERLITE | TRIISOSTEARIN | PHENYL TRIMETHICONE | MAGNESIUM STEARATE | CAPRYLYL GLYCOL [+/- MAY CONTAIN CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE CI 77491 | CI 77492 | CI 77499 / IRON OXIDES]. (F.I.L. D166492/3).

Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder. vindt zijn origine in Europa. Dit is de plek waar Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Maybelline Fit Me Matte Poreless 105 Natural Gezichtspoeder. 6 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica