1. overige producten
  2. Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel.

Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel. Op deze pagina weet je precies wat Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel.

Kleur

RVS/Zwart

Ingrediënten

Inhoud

165 g

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

0.16 kg

Omschrijving van Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel.

De nageltang Pro is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zorgt voor een precieze trimming. De tang is voorzien van een rubberen handgreep, waardoor je de tang stevig in de hand kan houden. De accessoires die er bij geleverd worden zijn ideaal voor het verwijderen van ingegroeide nagels en het knippen van dikke en kalknagels. Met deze nagelschaar kun je je nagels knippen in verschillende lengtes, waardoor je altijd de perfecte stijl kunt creëren. Met deze nageltang Pro en accessoires ben je verzekerd van een veilige en hygiënische verzorging. De tang is gemakkelijk schoon te maken en na gebruik kun je de accessoires in een afgesloten bakje opbergen. Met deze nageltang Pro en accessoires zal het knippen van je nagels een stuk gemakkelijker worden. Een must-have voor iedereen die op zoek is naar een professionele nageltang.

Veelgestelde vragen over Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel.

Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel. wordt verkocht met een inhoud van 165 g. Het heeft tevens een gewicht van 0.16 kg

De kleur waarin Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel. verkocht wordt is RVS/Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Nageltang Pro + Accessoires voor Ingegroeide Teennagel Nagelschaar voor harde en dikke nagels Kalknagel. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica