1. overige producten
  2. Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks.

Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks. Op deze pagina weet je precies wat Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks.

Kleur

Roze, Transparant

Ingrediënten

BUTADIENE/ACRYLONITRILE COPOLYMER, POLYSTYRENE, ABS

Inhoud

70 g

Houdbaarheid na opening

12 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

0.07 kg

Omschrijving van Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks.

Deze nageltips set met transparante acryl nagels en gelnagels bestaat uit 100 stuks. De tips zijn transparant / helder en verkrijgbaar in 10 verschillende maten, waarmee je perfecte kunstnagels kunt creëren. De tips zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en van een goede kwaliteit. Ze zijn ook zeer stevig en kunnen tegen een stootje. De tips worden geleverd in een tipbox die handig is voor het bewaren van de tips. De tipbox heeft verschillende compartimenten waardoor je de nageltips gemakkelijk kunt sorteren. Daarnaast is de tipbox stevig gemaakt en zorgt hij ervoor dat de nageltips goed worden beschermd. Deze set is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een voordelige en kwalitatief hoogstaande nageltips set.

Veelgestelde vragen over Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks.

Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks. wordt verkocht met een inhoud van 70 g. Het heeft tevens een gewicht van 0.07 kg

De kleur waarin Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks. verkocht wordt is Roze, Transparant. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks. bestaat uit de volgende ingrediënten:

BUTADIENE/ACRYLONITRILE COPOLYMER, POLYSTYRENE, ABS

Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks. vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Nageltips Set Transparant Acryl nagels en Gelnagels 100 Stuks. 12 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica