Dommel Dans

Dommel Dans is een Dansschool gelegen aan Otterweg in Beek en Donk.

Meer informatie over Dommel Dans in Beek en Donk

Dommel Dans is een Dansschool gelegen in Beek en Donk op Otterweg.

Kom erachter wat Dommel Dans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dommel Dans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Beek en Donk? Dan ben je bij Dommel Dans op de juiste plek. Bij Dommel Dans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dommel Dans in Beek en Donk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Otterweg in Beek en Donk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Beek en Donk of niet, iedereen is welkom bij Dommel Dans. Je kan Dommel Dans telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dommeldans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dommel Dans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dommel Dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dommel Dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dommel Dans

Bezoekers bekeken ook