Swing-inn

Swing-inn is een Dansschool gelegen aan Plaarstraat 14 in Heerlen.

Meer informatie over Swing-inn in Heerlen

Swing-inn is een Dansschool gelegen in Heerlen op Plaarstraat 14.

Kom erachter wat Swing-inn voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Swing-inn om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heerlen? Dan ben je bij Swing-inn op de juiste plek. Bij Swing-inn kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Swing-inn in Heerlen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Plaarstraat 14 in Heerlen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerlen of niet, iedereen is welkom bij Swing-inn. Je kan Swing-inn telefonisch bereiken op: 31 45 571 1800 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.swing-inn.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Swing-inn en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Swing-inn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Swing-inn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Swing-inn

Bezoekers bekeken ook