Mountain Dancers

Mountain Dancers is een Dansschool gelegen aan Graafseweg 570 in Wijchen.

Meer informatie over Mountain Dancers in Wijchen

Mountain Dancers is een Dansschool gelegen in Wijchen op Graafseweg 570.

Kom erachter wat Mountain Dancers voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Mountain Dancers om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wijchen? Dan ben je bij Mountain Dancers op de juiste plek. Bij Mountain Dancers kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Mountain Dancers in Wijchen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Graafseweg 570 in Wijchen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wijchen of niet, iedereen is welkom bij Mountain Dancers. Je kan Mountain Dancers telefonisch bereiken op: 31 24 663 4014 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.mountaindancers.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Mountain Dancers en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Mountain Dancers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mountain Dancers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Mountain Dancers

Bezoekers bekeken ook