Alma de Tango

Alma de Tango is een Dansschool gelegen aan Voorburgstraat 130-A in Rotterdam.

Meer informatie over Alma de Tango in Rotterdam

Alma de Tango is een Dansschool gelegen in Rotterdam op Voorburgstraat 130-A.

Kom erachter wat Alma de Tango voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Alma de Tango om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Alma de Tango op de juiste plek. Bij Alma de Tango kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Alma de Tango in Rotterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Voorburgstraat 130-A in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Alma de Tango. Je kan Alma de Tango telefonisch bereiken op: 31 10 848 8691 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.almadetango.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Alma de Tango en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Alma de Tango? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alma de Tango het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Alma de Tango

Bezoekers bekeken ook