Nazadenz

Nazadenz is een Dansschool gelegen aan Kasteel Schaloenstraat 8 in Maastricht.

Meer informatie over Nazadenz in Maastricht

Nazadenz is een Dansschool gelegen in Maastricht op Kasteel Schaloenstraat 8.

Kom erachter wat Nazadenz voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Nazadenz om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Maastricht? Dan ben je bij Nazadenz op de juiste plek. Bij Nazadenz kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Nazadenz in Maastricht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kasteel Schaloenstraat 8 in Maastricht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maastricht of niet, iedereen is welkom bij Nazadenz. Je kan Nazadenz telefonisch bereiken op: 31 6 30363269 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.nazadenz.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Nazadenz en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Nazadenz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nazadenz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Nazadenz

Bezoekers bekeken ook