MY DANCESTUDIO

MY DANCESTUDIO is een Dansschool gelegen aan Erpseweg 2 in Boekel.

Meer informatie over MY DANCESTUDIO in Boekel

MY DANCESTUDIO is een Dansschool gelegen in Boekel op Erpseweg 2.

Kom erachter wat MY DANCESTUDIO voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek MY DANCESTUDIO om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Boekel? Dan ben je bij MY DANCESTUDIO op de juiste plek. Bij MY DANCESTUDIO kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

MY DANCESTUDIO in Boekel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Erpseweg 2 in Boekel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Boekel of niet, iedereen is welkom bij MY DANCESTUDIO. Je kan MY DANCESTUDIO telefonisch bereiken op: 31 6 29621720 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar MY DANCESTUDIO en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij MY DANCESTUDIO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MY DANCESTUDIO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. MY DANCESTUDIO

Bezoekers bekeken ook