Taraban

Taraban is een Dansschool gelegen aan Beukstraat 13 in Drunen.

Meer informatie over Taraban in Drunen

Taraban is een Dansschool gelegen in Drunen op Beukstraat 13.

Kom erachter wat Taraban voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Taraban om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Drunen? Dan ben je bij Taraban op de juiste plek. Bij Taraban kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Taraban in Drunen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Beukstraat 13 in Drunen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Drunen of niet, iedereen is welkom bij Taraban. Je kan Taraban telefonisch bereiken op: 31 416 331 517 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://taraban.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Taraban en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Taraban? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taraban het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Taraban

Bezoekers bekeken ook