Newdancefactory

Newdancefactory is een Dansschool gelegen aan Koetserstraat 21b in Wormer.

Meer informatie over Newdancefactory in Wormer

Newdancefactory is een Dansschool gelegen in Wormer op Koetserstraat 21b.

Kom erachter wat Newdancefactory voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Newdancefactory om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wormer? Dan ben je bij Newdancefactory op de juiste plek. Bij Newdancefactory kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Newdancefactory in Wormer is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Koetserstraat 21b in Wormer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wormer of niet, iedereen is welkom bij Newdancefactory. Je kan Newdancefactory telefonisch bereiken op: 31 75 642 2930 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.newdancefactory.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Newdancefactory en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Newdancefactory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Newdancefactory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Newdancefactory

Bezoekers bekeken ook