Moves Almelo

Moves Almelo is een Dansschool gelegen aan Henri Dunantstraat 2 in Almelo.

Meer informatie over Moves Almelo in Almelo

Moves Almelo is een Dansschool gelegen in Almelo op Henri Dunantstraat 2.

Kom erachter wat Moves Almelo voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Moves Almelo om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Almelo? Dan ben je bij Moves Almelo op de juiste plek. Bij Moves Almelo kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Moves Almelo in Almelo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Henri Dunantstraat 2 in Almelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almelo of niet, iedereen is welkom bij Moves Almelo. Je kan Moves Almelo telefonisch bereiken op: 31 6 55552523 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Moves Almelo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Moves Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moves Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Moves Almelo

Bezoekers bekeken ook