OPENINGSDANS Breda

OPENINGSDANS Breda is een Dansschool gelegen aan Bastionstraat 13 in Breda.

Meer informatie over OPENINGSDANS Breda in Breda

OPENINGSDANS Breda is een Dansschool gelegen in Breda op Bastionstraat 13.

Kom erachter wat OPENINGSDANS Breda voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek OPENINGSDANS Breda om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Breda? Dan ben je bij OPENINGSDANS Breda op de juiste plek. Bij OPENINGSDANS Breda kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

OPENINGSDANS Breda in Breda is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Bastionstraat 13 in Breda. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Breda of niet, iedereen is welkom bij OPENINGSDANS Breda. Je kan OPENINGSDANS Breda telefonisch bereiken op: 31 6 48715391 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.openingsdans.info/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar OPENINGSDANS Breda en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij OPENINGSDANS Breda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OPENINGSDANS Breda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. OPENINGSDANS Breda

Bezoekers bekeken ook