Oriëntal Dance

Oriëntal Dance is een Dansschool gelegen aan Oosterwal 22 in Lochem.

Meer informatie over Oriëntal Dance in Lochem

Oriëntal Dance is een Dansschool gelegen in Lochem op Oosterwal 22.

Kom erachter wat Oriëntal Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Oriëntal Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Lochem? Dan ben je bij Oriëntal Dance op de juiste plek. Bij Oriëntal Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Oriëntal Dance in Lochem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Oosterwal 22 in Lochem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lochem of niet, iedereen is welkom bij Oriëntal Dance. Je kan Oriëntal Dance telefonisch bereiken op: 31 6 21427703 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://orientaldance.nl/agenda

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Oriëntal Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Oriëntal Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oriëntal Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Oriëntal Dance

Bezoekers bekeken ook