Fidance Dans en Muziek

Fidance Dans en Muziek is een Dansschool gelegen aan Keizerstraat 70 in Deventer.

Meer informatie over Fidance Dans en Muziek in Deventer

Fidance Dans en Muziek is een Dansschool gelegen in Deventer op Keizerstraat 70.

Kom erachter wat Fidance Dans en Muziek voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Fidance Dans en Muziek om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Deventer? Dan ben je bij Fidance Dans en Muziek op de juiste plek. Bij Fidance Dans en Muziek kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Fidance Dans en Muziek in Deventer is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Keizerstraat 70 in Deventer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deventer of niet, iedereen is welkom bij Fidance Dans en Muziek. Je kan Fidance Dans en Muziek telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.fidance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Fidance Dans en Muziek en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Fidance Dans en Muziek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fidance Dans en Muziek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Fidance Dans en Muziek

Bezoekers bekeken ook