Dancepoint

Dancepoint is een Dansschool gelegen aan Salmenhofweg 21 in Baexem.

Meer informatie over Dancepoint in Baexem

Dancepoint is een Dansschool gelegen in Baexem op Salmenhofweg 21.

Kom erachter wat Dancepoint voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dancepoint om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Baexem? Dan ben je bij Dancepoint op de juiste plek. Bij Dancepoint kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dancepoint in Baexem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Salmenhofweg 21 in Baexem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Baexem of niet, iedereen is welkom bij Dancepoint. Je kan Dancepoint telefonisch bereiken op: 31 475 593 434 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dancepoint.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dancepoint en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dancepoint? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancepoint het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancepoint

Bezoekers bekeken ook