Saborea Salsa

Saborea Salsa is een Dansschool gelegen aan Dobbe 29 in Zwolle.

Meer informatie over Saborea Salsa in Zwolle

Saborea Salsa is een Dansschool gelegen in Zwolle op Dobbe 29.

Kom erachter wat Saborea Salsa voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Saborea Salsa om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zwolle? Dan ben je bij Saborea Salsa op de juiste plek. Bij Saborea Salsa kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Saborea Salsa in Zwolle is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Dobbe 29 in Zwolle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zwolle of niet, iedereen is welkom bij Saborea Salsa. Je kan Saborea Salsa telefonisch bereiken op: 31 6 23604647 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.saboreasalsa.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Saborea Salsa en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Saborea Salsa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Saborea Salsa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Saborea Salsa

Bezoekers bekeken ook