ha dance

ha dance is een Dansschool gelegen aan Semmelweisstraat 182 in Groningen.

Meer informatie over ha dance in Groningen

ha dance is een Dansschool gelegen in Groningen op Semmelweisstraat 182.

Kom erachter wat ha dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek ha dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Groningen? Dan ben je bij ha dance op de juiste plek. Bij ha dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

ha dance in Groningen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Semmelweisstraat 182 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij ha dance. Je kan ha dance telefonisch bereiken op: 31 6 30476991 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://hadance.nl/contact/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar ha dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij ha dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ha dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. ha dance

Bezoekers bekeken ook