Salsa Apeldoorn

Salsa Apeldoorn is een Dansschool gelegen aan Schoutenveld 917 in Apeldoorn.

Meer informatie over Salsa Apeldoorn in Apeldoorn

Salsa Apeldoorn is een Dansschool gelegen in Apeldoorn op Schoutenveld 917.

Kom erachter wat Salsa Apeldoorn voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Salsa Apeldoorn om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij Salsa Apeldoorn op de juiste plek. Bij Salsa Apeldoorn kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Salsa Apeldoorn in Apeldoorn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Schoutenveld 917 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen is welkom bij Salsa Apeldoorn. Je kan Salsa Apeldoorn telefonisch bereiken op: 31 6 14489287 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Salsa Apeldoorn en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Salsa Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsa Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsa Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook