Turondo Dance

Turondo Dance is een Dansschool gelegen aan Toon Bolsiusstraat 47 in Schijndel.

Meer informatie over Turondo Dance in Schijndel

Turondo Dance is een Dansschool gelegen in Schijndel op Toon Bolsiusstraat 47.

Kom erachter wat Turondo Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Turondo Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Schijndel? Dan ben je bij Turondo Dance op de juiste plek. Bij Turondo Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Turondo Dance in Schijndel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Toon Bolsiusstraat 47 in Schijndel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schijndel of niet, iedereen is welkom bij Turondo Dance. Je kan Turondo Dance telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.turondo.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Turondo Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Turondo Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Turondo Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Turondo Dance

Bezoekers bekeken ook