Salsa Breeze

Salsa Breeze is een Dansschool gelegen aan Ekkersweijer 3 in Best.

Meer informatie over Salsa Breeze in Best

Salsa Breeze is een Dansschool gelegen in Best op Ekkersweijer 3.

Kom erachter wat Salsa Breeze voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Salsa Breeze om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Best? Dan ben je bij Salsa Breeze op de juiste plek. Bij Salsa Breeze kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Salsa Breeze in Best is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Ekkersweijer 3 in Best. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Best of niet, iedereen is welkom bij Salsa Breeze. Je kan Salsa Breeze telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Salsa Breeze en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Salsa Breeze? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsa Breeze het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsa Breeze

Bezoekers bekeken ook