Salsa Solo

Salsa Solo is een Dansschool gelegen aan Hanswijk 1 in Egmond aan den Hoef.

Meer informatie over Salsa Solo in Egmond aan den Hoef

Salsa Solo is een Dansschool gelegen in Egmond aan den Hoef op Hanswijk 1.

Kom erachter wat Salsa Solo voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Salsa Solo om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Egmond aan den Hoef? Dan ben je bij Salsa Solo op de juiste plek. Bij Salsa Solo kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Salsa Solo in Egmond aan den Hoef is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hanswijk 1 in Egmond aan den Hoef. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Egmond aan den Hoef of niet, iedereen is welkom bij Salsa Solo. Je kan Salsa Solo telefonisch bereiken op: 31 6 48351154 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.salsasolo.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Salsa Solo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Salsa Solo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsa Solo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsa Solo

Bezoekers bekeken ook