Salsa4U

Salsa4U is een Dansschool gelegen aan Stadionweg 17 in Alkmaar.

Meer informatie over Salsa4U in Alkmaar

Salsa4U is een Dansschool gelegen in Alkmaar op Stadionweg 17.

Kom erachter wat Salsa4U voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Salsa4U om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij Salsa4U op de juiste plek. Bij Salsa4U kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Salsa4U in Alkmaar is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Stadionweg 17 in Alkmaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alkmaar of niet, iedereen is welkom bij Salsa4U. Je kan Salsa4U telefonisch bereiken op: 31 6 26768424 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.salsa4u.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Salsa4U en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Salsa4U? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsa4U het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsa4U

Bezoekers bekeken ook