Salsadanza

Salsadanza is een Dansschool gelegen aan Wilhelminalaan 17-19 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Salsadanza in Alphen aan den Rijn

Salsadanza is een Dansschool gelegen in Alphen aan den Rijn op Wilhelminalaan 17-19.

Kom erachter wat Salsadanza voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Salsadanza om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Salsadanza op de juiste plek. Bij Salsadanza kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Salsadanza in Alphen aan den Rijn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Wilhelminalaan 17-19 in Alphen aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alphen aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij Salsadanza. Je kan Salsadanza telefonisch bereiken op: 31 6 48483958 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://salsadanza.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Salsadanza en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Salsadanza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsadanza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsadanza

Bezoekers bekeken ook