Dansrijck

Dansrijck is een Dansschool gelegen aan Kerkstraat 87 in Nederweert.

Meer informatie over Dansrijck in Nederweert

Dansrijck is een Dansschool gelegen in Nederweert op Kerkstraat 87.

Kom erachter wat Dansrijck voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansrijck om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Nederweert? Dan ben je bij Dansrijck op de juiste plek. Bij Dansrijck kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansrijck in Nederweert is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kerkstraat 87 in Nederweert. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nederweert of niet, iedereen is welkom bij Dansrijck. Je kan Dansrijck telefonisch bereiken op: 31 495 586 555 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansrijck.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansrijck en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansrijck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansrijck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansrijck

Bezoekers bekeken ook