Slide Dans

Slide Dans is een Dansschool gelegen aan Graafstraat 10 in Landgraaf.

Meer informatie over Slide Dans in Landgraaf

Slide Dans is een Dansschool gelegen in Landgraaf op Graafstraat 10.

Kom erachter wat Slide Dans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Slide Dans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Landgraaf? Dan ben je bij Slide Dans op de juiste plek. Bij Slide Dans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Slide Dans in Landgraaf is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Graafstraat 10 in Landgraaf. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Landgraaf of niet, iedereen is welkom bij Slide Dans. Je kan Slide Dans telefonisch bereiken op: 31 45 533 2032 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.slidedans.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Slide Dans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Slide Dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slide Dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Slide Dans

Bezoekers bekeken ook