SoulTree Studio

SoulTree Studio is een Dansschool gelegen aan Nieuwstraat 49 in Liempde.

Meer informatie over SoulTree Studio in Liempde

SoulTree Studio is een Dansschool gelegen in Liempde op Nieuwstraat 49.

Kom erachter wat SoulTree Studio voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek SoulTree Studio om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Liempde? Dan ben je bij SoulTree Studio op de juiste plek. Bij SoulTree Studio kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

SoulTree Studio in Liempde is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Nieuwstraat 49 in Liempde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Liempde of niet, iedereen is welkom bij SoulTree Studio. Je kan SoulTree Studio telefonisch bereiken op: 31 6 10472913 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.tamarakoopman.com/studio

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar SoulTree Studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SoulTree Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SoulTree Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. SoulTree Studio

Bezoekers bekeken ook