Bellydance Lelystad

Bellydance Lelystad is een Dansschool gelegen aan Voorstraat 16 in Lelystad.

Meer informatie over Bellydance Lelystad in Lelystad

Bellydance Lelystad is een Dansschool gelegen in Lelystad op Voorstraat 16.

Kom erachter wat Bellydance Lelystad voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Bellydance Lelystad om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Lelystad? Dan ben je bij Bellydance Lelystad op de juiste plek. Bij Bellydance Lelystad kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Bellydance Lelystad in Lelystad is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Voorstraat 16 in Lelystad. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lelystad of niet, iedereen is welkom bij Bellydance Lelystad. Je kan Bellydance Lelystad telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://bellydance-lelystad.jimdosite.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Bellydance Lelystad en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Bellydance Lelystad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bellydance Lelystad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Bellydance Lelystad

Bezoekers bekeken ook