Stardance Studio's

Stardance Studio's is een Amusement gelegen aan Weteringhoek, Hefbrug 2 in Houten.

Meer informatie over Stardance Studio's in Houten

Stardance Studio's is een Amusement gelegen in Houten op Weteringhoek, Hefbrug 2.

Kom erachter wat Stardance Studio's voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Stardance Studio's om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Amusement in de buurt van Houten? Dan ben je bij Stardance Studio's op de juiste plek. Bij Stardance Studio's kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Stardance Studio's in Houten is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Amusement is gelegen aan Weteringhoek, Hefbrug 2 in Houten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Houten of niet, iedereen is welkom bij Stardance Studio's. Je kan Stardance Studio's telefonisch bereiken op: 31 30 638 1501 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.stardance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Stardance Studio's en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Stardance Studio's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stardance Studio's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Stardance Studio’s

Bezoekers bekeken ook