Biodanza Met Lilly

Biodanza Met Lilly is een Dansschool gelegen aan Eindstraat 18 in Haren.

Meer informatie over Biodanza Met Lilly in Haren

Biodanza Met Lilly is een Dansschool gelegen in Haren op Eindstraat 18.

Kom erachter wat Biodanza Met Lilly voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Biodanza Met Lilly om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Haren? Dan ben je bij Biodanza Met Lilly op de juiste plek. Bij Biodanza Met Lilly kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Biodanza Met Lilly in Haren is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Eindstraat 18 in Haren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haren of niet, iedereen is welkom bij Biodanza Met Lilly. Je kan Biodanza Met Lilly telefonisch bereiken op: 31 6 13362776 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.biodanzasalon.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Biodanza Met Lilly en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Biodanza Met Lilly? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biodanza Met Lilly het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Biodanza Met Lilly

Bezoekers bekeken ook