Stichting Dans In School

Stichting Dans In School is een Dansgezelschap gelegen aan Zekeringstraat 1014 in Amsterdam.

Meer informatie over Stichting Dans In School in Amsterdam

Stichting Dans In School is een Dansgezelschap gelegen in Amsterdam op Zekeringstraat 1014.

Kom erachter wat Stichting Dans In School voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Stichting Dans In School om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansgezelschap in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Stichting Dans In School op de juiste plek. Bij Stichting Dans In School kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Stichting Dans In School in Amsterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansgezelschap is gelegen aan Zekeringstraat 1014 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij Stichting Dans In School. Je kan Stichting Dans In School telefonisch bereiken op: 31 6 22079249 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dansinschool.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Stichting Dans In School en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Stichting Dans In School? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Dans In School het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Stichting Dans In School

Bezoekers bekeken ook