Dansstudio Swing

Dansstudio Swing is een Dansschool gelegen aan Marktpad 27 in Wijchen.

Meer informatie over Dansstudio Swing in Wijchen

Dansstudio Swing is een Dansschool gelegen in Wijchen op Marktpad 27.

Kom erachter wat Dansstudio Swing voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Swing om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wijchen? Dan ben je bij Dansstudio Swing op de juiste plek. Bij Dansstudio Swing kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Swing in Wijchen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Marktpad 27 in Wijchen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wijchen of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Swing. Je kan Dansstudio Swing telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Swing en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Swing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Swing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Swing

Bezoekers bekeken ook