Stichting TjillSkillz

Stichting TjillSkillz is een Dansschool gelegen aan in .

Meer informatie over Stichting TjillSkillz in

Stichting TjillSkillz is een Dansschool gelegen in op .

Kom erachter wat Stichting TjillSkillz voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Stichting TjillSkillz om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van ? Dan ben je bij Stichting TjillSkillz op de juiste plek. Bij Stichting TjillSkillz kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Stichting TjillSkillz in is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan in . Het maakt niet uit of je woonachtig bent in of niet, iedereen is welkom bij Stichting TjillSkillz. Je kan Stichting TjillSkillz telefonisch bereiken op: 31 6 16614224 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.tjillskillz.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Stichting TjillSkillz en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Stichting TjillSkillz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting TjillSkillz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Stichting TjillSkillz

Bezoekers bekeken ook