Balletschool Meppel

Balletschool Meppel is een Dansschool gelegen aan Kelvinbaan 48 in Nieuwegein.

Meer informatie over Balletschool Meppel in Nieuwegein

Balletschool Meppel is een Dansschool gelegen in Nieuwegein op Kelvinbaan 48.

Kom erachter wat Balletschool Meppel voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool Meppel om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Nieuwegein? Dan ben je bij Balletschool Meppel op de juiste plek. Bij Balletschool Meppel kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool Meppel in Nieuwegein is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kelvinbaan 48 in Nieuwegein. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuwegein of niet, iedereen is welkom bij Balletschool Meppel. Je kan Balletschool Meppel telefonisch bereiken op: 31 900 1700 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool Meppel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool Meppel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Meppel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Meppel

Bezoekers bekeken ook