DSG Dans

DSG Dans is een Dansschool gelegen aan Jan Gijzenkade 305d in Haarlem.

Meer informatie over DSG Dans in Haarlem

DSG Dans is een Dansschool gelegen in Haarlem op Jan Gijzenkade 305d.

Kom erachter wat DSG Dans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DSG Dans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij DSG Dans op de juiste plek. Bij DSG Dans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DSG Dans in Haarlem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Jan Gijzenkade 305d in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen is welkom bij DSG Dans. Je kan DSG Dans telefonisch bereiken op: 31 6 19168392 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dsgdans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DSG Dans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DSG Dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DSG Dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DSG Dans

Bezoekers bekeken ook