Studio España

Studio España is een Dansschool gelegen aan Pieterstraat 24 in Geleen.

Meer informatie over Studio España in Geleen

Studio España is een Dansschool gelegen in Geleen op Pieterstraat 24.

Kom erachter wat Studio España voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio España om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Geleen? Dan ben je bij Studio España op de juiste plek. Bij Studio España kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio España in Geleen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Pieterstraat 24 in Geleen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Geleen of niet, iedereen is welkom bij Studio España. Je kan Studio España telefonisch bereiken op: 31 46 458 2714 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.studioespana.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio España en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio España? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio España het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio España

Bezoekers bekeken ook