Studio Pauline

Studio Pauline is een Dansschool gelegen aan Het Koendert 8A in Leusden.

Meer informatie over Studio Pauline in Leusden

Studio Pauline is een Dansschool gelegen in Leusden op Het Koendert 8A.

Kom erachter wat Studio Pauline voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio Pauline om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Leusden? Dan ben je bij Studio Pauline op de juiste plek. Bij Studio Pauline kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio Pauline in Leusden is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Het Koendert 8A in Leusden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leusden of niet, iedereen is welkom bij Studio Pauline. Je kan Studio Pauline telefonisch bereiken op: 31 6 20730197 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://studiopauline.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio Pauline en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Pauline? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Pauline het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio Pauline

Bezoekers bekeken ook