Dance Masters Van der Linden

Dance Masters Van der Linden is een Dansschool gelegen aan Europasingel 134 in Wervershoof.

Meer informatie over Dance Masters Van der Linden in Wervershoof

Dance Masters Van der Linden is een Dansschool gelegen in Wervershoof op Europasingel 134.

Kom erachter wat Dance Masters Van der Linden voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance Masters Van der Linden om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wervershoof? Dan ben je bij Dance Masters Van der Linden op de juiste plek. Bij Dance Masters Van der Linden kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance Masters Van der Linden in Wervershoof is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Europasingel 134 in Wervershoof. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wervershoof of niet, iedereen is welkom bij Dance Masters Van der Linden. Je kan Dance Masters Van der Linden telefonisch bereiken op: 31 228 518 318 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance Masters Van der Linden en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance Masters Van der Linden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Masters Van der Linden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Masters Van der Linden

Bezoekers bekeken ook