t Danshuus en de Vinkehorst

t Danshuus en de Vinkehorst is een Dansschool gelegen aan Burgemeester van Engelenweg 100 in IJsselmuiden.

Meer informatie over t Danshuus en de Vinkehorst in IJsselmuiden

t Danshuus en de Vinkehorst is een Dansschool gelegen in IJsselmuiden op Burgemeester van Engelenweg 100.

Kom erachter wat t Danshuus en de Vinkehorst voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek t Danshuus en de Vinkehorst om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van IJsselmuiden? Dan ben je bij t Danshuus en de Vinkehorst op de juiste plek. Bij t Danshuus en de Vinkehorst kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

t Danshuus en de Vinkehorst in IJsselmuiden is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Burgemeester van Engelenweg 100 in IJsselmuiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJsselmuiden of niet, iedereen is welkom bij t Danshuus en de Vinkehorst. Je kan t Danshuus en de Vinkehorst telefonisch bereiken op: 31 6 12220590 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danshuus.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar t Danshuus en de Vinkehorst en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij t Danshuus en de Vinkehorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Danshuus en de Vinkehorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. t Danshuus en de Vinkehorst

Bezoekers bekeken ook