Dansstudio Serena Dance

Dansstudio Serena Dance is een Dansschool gelegen aan Capelseweg 39 in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Dansstudio Serena Dance in Capelle aan den IJssel

Dansstudio Serena Dance is een Dansschool gelegen in Capelle aan den IJssel op Capelseweg 39.

Kom erachter wat Dansstudio Serena Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Serena Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dan ben je bij Dansstudio Serena Dance op de juiste plek. Bij Dansstudio Serena Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Serena Dance in Capelle aan den IJssel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Capelseweg 39 in Capelle aan den IJssel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Capelle aan den IJssel of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Serena Dance. Je kan Dansstudio Serena Dance telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.serenadance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Serena Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Serena Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Serena Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Serena Dance

Bezoekers bekeken ook